Hyvinvointi ja terveys

Kehokuuri puhdistaa elimistön

[fa icon="calendar"] 8.5.2017 16:50 / Asko Puusaari

Asko Puusaari

Mikä on kehokuuri?

Kehokuurilla ymmärretään yleisesti ohjelmaa, jossa tavoitteena on elimistön puhdistaminen ja uudistaminen. Kehokuuri koostuu siihen tarkoitukseen tehdyistä valmisteista. Valmisteiden koostumuksen tulee olla niin luonnonmukainen  kuin mahdollista. Siten on olennaista varmistaa etukäteen, että valitsemamme kehokuuri täyttää sille asettamamme kriteerit.

Vältä synteettisiä ja kemiallisia valmisteita

Kehokuuri_1.jpeg

Tilannetta ei auta juuri yhtään, jos ahtaamme elimistöömme kuivattuja pussivitamiineja tai veteen sekoitettavia jauheita riippumatta siitä, miten hienoja termejä käytetään. Saamme vaan lisää synteettisiä ja kemiallisia ainesosia elimistöömme puhdistautumisen sijaan. Kehomme ei ole geneettisesti rakennettu nykyajan voimakkaasti kasvaviin vaatimuksiin. Elimistömme on edelleen samanlainen kuin kivikaudella. Kaikkien ihmisten elimistö ei pysty käsittelemään nykyaikaista puhdistettua ja käsiteltyä ruokaa. Nykyruoka on usein täynnä erilaisia lisäaineita kuten väri- ja säilöntäaineet.  

Toteuta kehokuuri luonnon aineilla

Järkevästi suunniteltu ja luonnon aineilla toteutettu kehokuuri tasapainottaa hormonitoimintaa sekä optimoi hyvinvointia ja terveyttä. Yhtä ainoaa oikeaa ratkaisua ei ole, sillä ihminen on kokonaisuus. Kaikki vaikuttaa kaikkeen. On syytä muistaa, että sillä ei ole merkitystä miten paljon ainesosia kehon läpi kulkee vaan sillä, miten ainesosat imeytyvät. Noin kahden kuukauden kehokuurilla saadaan riittävästi vaikutuksia aikaan edellyttäen, että kuuri on täynnä luonnon antioksidantteja ja mikroravinteita. Sitä pidemmät ohjelmat ovat yleisesti ottaen rahan tuhlausta. Kahdessa kuukaudessa pystytään hyvin tekemään myös tarvittavat elintapa- ja ruokatottumusmuutokset.

Tavoitteena parempi mieli

Kokonaisvaltaisen kehonpuhdistuksen tuloksena mieli virkistyy ja uudet ajatukset saavat vallan. Kokonaisuutena energisempi tunne ja aktiivinen ote elämään tuo uusia mahdollisuuksia työelämässä, harrastuksissa ja suhteissa ihmisiin. Yksi asia ratkaisee kaiken ja se on asenne. Kaikki lähtee muutoksesta, jonka ihminen itse käynnistää, jos aidosti haluaa!

 

Katso tästä millä luonnonmukaisilla valmisteilla kehokuuri kannattaa toteuttaa   >>

Aiheet: Hyvinvointi, Terveys, Ravinto

Asko Puusaari

Kirjoittanut: Asko Puusaari

Tilaa artikkelit sähköpostiisi!

Viimeisimmät artikkelit