Hyvinvointi ja terveys

Parempi vastustuskyky säästää sairauksilta

[fa icon="calendar"] 7.9.2017 9:17 / Asko Puusaari

Asko Puusaari

Heikko vastustuskyky ja elimistön happamuus ovat usein syy siihen, että sairastumme ja joudumme turvautumaan lääkehoitoihin.  Antibiootit tappavat myös hyviä, elimistöllemme tärkeitä bakteerikantoja kehostamme, jonka takia sairastumme aina uudestaan. Kehon happamuus voi johtua myös stressitason noususta. Se saattaa välillisesti johtaa liikalihavuuteen. Krampit, päänsärky, mielialavaihtelut yms. oireet ovat usein seurausta elimistön happamuudesta. Kun elimistömme on hapan, on se altis kaikille sairauksille.

Mikä tähän on sitten ratkaisuna?

Ratkaisu on laadukkaat mikroravinteet ja vitamiinit yhdessä ja oikeassa seossuhteessa. Niiden täytyy olla luonnollisessa ei-synteettisessä muodossa, uutettuna suoraan luonnosta. Luonnon vitamiinien ja mikroravinteiden imeytyvyys on kymmeniä, kymmeniä prosentteja suurempi kuin vastaavan

keinotekoisesti tuotetun valmisteen. Keinotekoisesti tuotettuja valmisteita on helposti ja edullisesti saatavilla eri marketeista, nettikaupoista, apteekeista ja osista luontaistuotekauppoja. Kannattaa lukea tarkkaan, miten tuotteet on valmistettu; onko niiden valmistuksessa hyödynnetty aitoja luonnon aineita vai valmistettu keinotekoisesti. Usein hinta jo kertoo kummasta on kysymys. Halvalla ei luonnollisia aineita käyttäviä valmisteita tahdo saada.

 

lr_cistus_incanus.jpg

Cistus Incanus

 

Luonto antaa meille parhaimmillaan tehokkaita antioksidantteja, jotka suojaavat soluja ulkoapäin tulevilta viruksilta ja nostavat sitä kautta vastustuskykyämme. Kasveista peräisin olevien polyfenolien tehokkaasta vaikutuksesta esim. lintuinfluenssan tarttumisen ehkäisyssä, on riittävästi todisteita.
Cistus Incanus on vanha lääkekasvi, joka sisältää suuria määriä polyfenoleja. Polyfenolien on tedettu muodostavan solujen ympärille suojan, joka estää viruksien pääsyn tunkeutumaan solun sisään.
Kokonaisantioksidanttitasapaino ja luontainen immuniteetti syntyvät kokonaisvaikutuksesta.
Suositeltavaa on käyttää luonnon ravintolisiä ja mikroravinteita yhdessä polyfenolien kanssa.
Tuloksena saadaan jopa kymmenkertainen tehovaikutus, jos kuljettimena käytetään puhdasta, aloiinitonta Aloe Vera Barbadensis Miller -geelijuomaa. Tämä geelijuoma kuljettaa ainesosat solutasolle.

Miksi emme siis hoitaisi terveyttämme?

Luontaisen immuniteetin ylläpitäminen alentaa merkittävästi kynnystä sairastua. Siitä seuraa parempi elämänlaatu ja se tuo kukkarollekin säästöä!

 

Katso lisää luontaisen antioksidanttitasapainon ja immuniteetin tuotteista >>

Aiheet: Hyvinvointi, Ravinto

Asko Puusaari

Kirjoittanut: Asko Puusaari

Tilaa artikkelit sähköpostiisi!

Viimeisimmät artikkelit